Retourneren

Je kan gratis en gemakkelijk jouw product(en) retourneren. Na ontvangst heb je 7 dagen om te retourneren of aan te geven dat je van de koop afziet. Na die melding heb je nog 7 dagen om het artikel terug te sturen.

Stuur de artikelen die je retour wenst te sturen, inclusief toelichting naar onderstaand adres:

  • Signalblocker
  • Postbus 685
  • 1440 AR Purmerend
  • 06 13 66 11 99

Nederland

Let op: het risico bij een retourzending is je eigen verantwoordelijkheid. Zorg ervoor dat je zending in ongeschonden staat is. Indien redelijkerwijs mogelijk, ook voorzien van originele verpakking. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg zijn van het gebruik van de artikelen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen. Indien wij constateren dat de artikelen zijn gebruikt dan kunnen wij hier kosten voor in rekening brengen.

Na ontvangst van je retourzending handelen wij het zo snel mogelijk af, sowieso binnen 14 dagen. We streven ernaar om het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten van de heenzending, binnen 5 werkdagen terug te storten via dezelfde betaalmethode als die jij hebt gebruikt tijdens het plaatsen van je bestelling (uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding).

Indien je met je creditcard hebt betaald, dan wordt het bedrag gestorneerd. Dit houdt in dat het bedrag in mindering wordt gebracht op je volgende maandafschrift.